Mina nya mantran:

Varje bortvald kolhydrat är en bra kolhydrat!! Jag kan äta vad jag vill, när jag vill, men inte den här timmen/dagen!!

tisdag 5 februari 2008

uppdatering februari

Här sitter jag hos mamma och surfar, med gigantiskt ont i nacken- försöker slita ut muskelknuten inte ens M rådde på.. inte för att det veeerkligen försöktes. Gör så ont att jag får ont i huvudet.

som vanligt blir jag helt virrig i magen när jag ska flyga, vet inte direkt vad det beror på, men tror det kan ha med att göra att jag måste få med mig Reimei, och jag vet inte vad som händer ifall han inte skulle få följa med. nog för att det inte borde hända nått sånt. Men att jag måste ta ansvar för att hinna dit i tid utan att stressa upp mig till döds. har alltid en nervös klump i magen tills jag checkat in allting. passade dock in flyget och hämtning från flygplats väldigt bra igår =)

åhh, saknar att sitta i soffan och se two and a half men på gigantskärmen.. på tal om att jag ser ett avsnitt på tvn här hemma.  men vad säger jag?! jag saknar ju HONOM mer!

försöker ta mig ner på minimalt antal trådar på funbeat igen, det e mycket det snackas om ska jag berätta.. många sitter och snackar om hur de ska minska tiderna på maran, jikes, jag måste bara lära mig hur jag ska ta mig joggandes igenom 5 km-vårruset/ och 10km -tjejmilen
känner verkilgen att jag vill börja träna lite mera.
ska bli underbart att träffa Hans och träna lite styrka på torsdag! vi har kommit överens om att träffas på gymet , ta rodd som uppvärmning och köra överkropp. eller helkropp för mig, och bröststyrka för honomn.. =) och så promenad tillbaka till honom, där han bjuder på regnbåge som e självfiskad .. lite dansmatta kanske det hinns med innan jag måste hem. måååste kolla busstiderna, det gäller imorgon också! ..
ska in och äta middag med vänner och sen fixa med en annan vän.. =)

har gått igenom garderoben och ungefär 5 plagg sparas här för kläder att använda, ca 4 st ska kanske få följa medmig hem till lägenheten. resten är sådant jag inte längre kan ha, puh!
de är dessutom väldigt fula! gamla sen högstadiet ungefär!
var till farmor igårkväll, det var väldigt trevligt .. hon var glad och förvånad 
över hur mycket som hunnit försvinna under året.  
och förvåningen över att jag ville ner 10 kg till, innan jag når "normalvikt" så började hon undra vad som skulle finnas kvar efter det?!.. haha.. roligt att höra måste jag säga, det smeker sinnet att höra. M säger sånt ibland också.. mys..

btw, bioodligen hoppas jag verkligen blir av. vi är inbokade men vi måste vara minst 5 st för att det ska bli av, just nu ligger vi på.. håll i er.. 3.. =( man blir nästan ledsen!

jag har dessutom valt att göra piercingen i sommar i stället, eller när jag väl fått den där bonusen som vi skulle få på jobbet.. damn it lixom den skulle komma i tid för julköp.. grrr..
vill inte göra den här uppe i Umeå, hellre i sthlm .. om jag så ska måsta vänta.

en kvart till sen ska jag och mamma gå till min faster och fika.. men vi får ta med oss våra egna semlor.. hahaha..
ursch va tråkigt att läsa..

Inga kommentarer: