Mina nya mantran:

Varje bortvald kolhydrat är en bra kolhydrat!! Jag kan äta vad jag vill, när jag vill, men inte den här timmen/dagen!!

fredag 28 mars 2008

hade en tanke

jag hade faktiskt en tanke med att öppna ett nytt inlägg.. men kommer jag ihåg ? nej, inte direkt.
förutom att säga att jag suger på att skriva in stora bokstäver.. haha!

nej, jag måste faktiskt tänka tillbaka, och jag kan tänka mig att det har med min träning att göra..h
nu sitter jag ju på datorn hos pojken, dvs laptopen i det andra rummet, (lyssnar på M som busar med Reimei. gosungar! ) skönt att slippa hans väldigt knasiga musiksmak ibland. och sitta och surfa för mig själv.. utan att vara i vägen.. soffan här är dessutom sååå mycket skönare än den där ute, plus att den numera står framför en stor tv (som vi fick gratis! på ett bord vi fick gratis! och under står dvdspelaren som han kopplat in för att jag ska kunna se film för mig själv.. =P
så überskönt!

igår hade jag min månadsdag (tor- tor =4 veckor) med balsam metoden och jag e sååå jäkla nöjd! visst jag har experimenterat en hel del med olika balsam och sånt, och idag köpte jag så klart ett till.. hahha! bara för att.. men det kan vara bra med ett balsam som inte är parfymerat.. många har faktiskt reagerat på parfymen i många Tvättbalsam  inte för att det har direkt visat sig för mig.. även om jag tror att för täta tvättningar med Naturelle smultron(som fortfarande luktar det godaste jag hittat! ) har gjort att det kliat lite väl mycket i mitt hår..

tyvärr har jag inte så bra bilder att lägga in, men jisses det har blivit lockar!
även om de syns bäst när det är lite fuktigt och jag har ploppat hela natten.. tihi.. ploppa e roligt! sött och e bra med superdyr microfiberduk!


= 1 vecka och 6 dagar gårdagen fick sig en kokos kakao inpackning!


= kanske 9 dagar in ,ploppat! kolla lockarna! de höll sig faktiskt ganska länge denna dag.. måste kanske införskaffa lite kraftigare gel för stadgan. spraygelen ja har håller inte länge.


=kolla in den locken! håret uppsatt men den där smet, den 11 feb.
har dock inga nya bilder.. ska fixa .. så klart! när jag får en känsla för vilka balsam och så jag bör använda.. funderar på att skippa Klick än så länge.. ett tag iaf.. för att se om det ser mindre fett ut. men lockarna verkar inte hålla på samma sätt då... trist..

vad tycker ni, mina vänner?
kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

FIIINT :)

Anonym sa...

Vacker!

- Färgat hår
- Randig tröja
- Färgerna rött+svart
- Underbar näsa!


Så... Vacker!