Mina nya mantran:

Varje bortvald kolhydrat är en bra kolhydrat!! Jag kan äta vad jag vill, när jag vill, men inte den här timmen/dagen!!

söndag 15 februari 2009

Himmelska hundar

Det blir ett väldigt varierande inlägg det här, då jag e dålig på att uppdatera.. 

hehe! jag fick med mig Gun och Nova till Himmelska Hundar i fredags(13/2) och det blev lite mysfotande, för nog i hela friden har det blivit snyggt sedan Design;Simon och Tomas var där och gjorde om !

Fick plocka bort qornfilen och bulugren ur middagen(hälsotallriken), men fick ½ avokado av Gun och en extra halva av personalen.. blev väääldigt mätt!!gottigott.. 

fick lite tips ang. Reimeis blockering vid andra hundar, och det har nog hjälpt, redan nu.. 
och jag har vetat om detta länge, varför har jag stressat upp mig kring mötena? Varför?.. Han reagerade nästan aldrig tidigare, varför har jag låtit det bli så mycket?...

Sedan vi började gå lite mer promenadstuk på rundorna så har Reimei faktiskt lagt sig bakom mig i promenaden.. han sliter inte och drar på samma sätt som förrut, vilket e väldigt skönt då Higge e ganska okonsekvent i hur han går, precis som en valp är.. Men han är såå duktig i många fall, vi har börjat vara väldigt konsekvent ang. vem som får gå in först av pojkarna, att Higge ska kolla på mig innan han får gå in.. och det tog inte lång tid innan det fastnade.. =) Åhh! Higge har lärt sig ta sig upp för trappan i trapphuset nu, så jag slipper bära honom upp och ner!! det är ju bara ca 7-8 steg men han har full fart, och försöker ibland ta sig uppför två i taget.. tihi.. Händer det olyckor inne, e det alltid mitt fel, och alltid vid dörren!.. han vet var han ska, men han säger fortfarande inte till.. 

Vi tog inte ens någon väska när vi skulle in till Himmelska Hundar.. Och han var sååå duktig!, inte en pinkning där inne! Kanske nån liten droppe, men det var sååå roligt att hälsa på så många olika hundar.. stora som små.. =) men han höll sig tills vi kom hem.. vilket var lite jobbigt för det e inte bra att han inte känner sig bekväm nog att göra när han behöver, så länge som det är ute.. 
det gör mig liite fundersam.. 

Valpkursen börjar den 26 och vi kan nog få ganska bra med hjälp, blir bara en liten grupp.. vet inte om det e bra eller dåligt faktiskt.. lät liiite väl liten för min del, men det kan vara skönt också.. 

Sydde ett nytt halsband åt Reimei, och det jag hade gjort för Higge, innan han kom, blev tyvärr förlitet.. så om någon är intresserad så lämna ett bud.. det e faktiskt skitsnyggt!!

tassar från oss! 

Hanna, Reimei och Higge

för nu ska vi badas.. för vi har precis trimmats, båda två.. 

Inga kommentarer: