Jisses amalia!
ett nytt speciellt glutenfritt sconesrecept!!
S-anna din... nu e jag ju fast på morgonscones!!!
s¨lätta att göra, så goda att äta med bregott extrasaltat!!
RECEPT: Mini Pones
5 ägg
1½ dl pofiber
2msk fiberhusk
2msk grädde
½tsk salt
1½ tsk bakpulver
(ev. lite riven gräddost)
Dekorera med rosmarin eller pumpafrön
200grader i 7-70 minuter efter att ha klickat ut till mellan 7-9 st beroende på vilken storlek du vill ha på dem.
GRYYYMT GOTT!!
Dagens förbättring på änglamjölken, mixa direkt med hallon istället för kryddor, eller att vänta till den blev kall.. Då han den kräma sig och ljumna lite men inte bli fryst. =)
Gott, nu börjar dagen!
tisdag 19 oktober 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Funderade hur det där receptet gick ihop med din LCHF-kost och lärde mig* en massa nya recept :) Skojsigt!
(*var ute i cyberrymden och googlade)
kul eller hur?!
det går nästan alltid att hitta andra sätt att laga till det man vill ha.
Skicka en kommentar