Mina nya mantran:

Varje bortvald kolhydrat är en bra kolhydrat!! Jag kan äta vad jag vill, när jag vill, men inte den här timmen/dagen!!

torsdag 10 september 2009

njuter av ledigheten!

Igår spenderade jag kvällen - låååångt in på natten med att umgås med älsklingen. 
En sen hundpromenad blev det också och en tur till enskede, skanstull eller var det kanske norra sköndal för att köpa mat på Donken. Jag absolut avskyr McDonalds  men tänkte följa med som stöd till älsklingen som var görhungrig. Alltså, då tänkte jag att jag skulle förära det äckliga stället med lite av mina småpengar och iaf köpa en McFlurry eller milkshake! När jag kom dit och såg att aah! De har både dajm och marängswissh och tänkte ta en av varje så säger rösten i lådan; -vi har tyvärr ingen glass idag, inte heller nån shake. 
J*v*la skit säger jag bara! Snacka om att jag surade. Jag som har hållit mig hur länge som helst för att köpa den där marängsaken och så när jag väl bestämt mig så .. neee.. Tog mig in på Statoil och kollade på  Ben &Jerry men herregud! 62 spän för en som annars kostar 45 ?!!.. Trodde jag skulle få dåndimpen. Nej, någon sådan blev det inte heller. 
Men än väldigt god Nogger Mint blev uppäten på vägen hem. Den njöööt jag av, fast egentligen inte. Var nog så besviken att jag inte tog det riktigt rätt. Det var kl 2 på natten och efter ett par avsnitt av kanal 6- G's and Gents så nattade jag. 
Vid 10 vakande jag och tog med mina gullpojkar ut på ett nytt promenadstråk. Myyys!
Hem igen och ner i sängen, sova några timmar till och helt plötsligt hade jag bokat tvättid kl 16-19. 
Wohoo! Min första tvätt i nya stugan!
Med det avklarat och en sväng på affären så har jag fortfarande bara övertalat mig själv om att äta 2 ägg i äggröra och ½ paket bacon och 1 litet glas med vin och 1 litet med 15 årig körsbärsliqör. Till det sista glaset försvann en förpackning med f*c*ing god Fuet! med smak av fikon.. ojojoj.. 

Nej nu ska pojkarna få en till promenad, hur lång vette faan.. 
Och sen ska det tillagas älgfärs.

1 kommentar:

Suzan sa...

visst är fueten dödsgod!!