Mina nya mantran:

Varje bortvald kolhydrat är en bra kolhydrat!! Jag kan äta vad jag vill, när jag vill, men inte den här timmen/dagen!!

fredag 8 maj 2009

disktrasa, utslag mm

Har samlat lite bilder på hög som jag känner att jag måste skriva lite kring.. 

jag berättade väl att jag gjort klart min disktrasa? den i turkost, har användt den 2 ggn med nöjt resultat!! håller dessutom på att sticka en till, med lite mindre stickor (nr 4) den här ggn.. känns redan lite fastare i konstruktionen

(den är lite sne och krokig)
(detalj) nästa projekt :

jag har hittat nått jag tycker jättemycket om.. peanut butter -crunchy och ekologisk

tillsammans med hackad 90% lindt choklad och en liten lite klick med äkta smör(klicka smöret och jordnötsmöret i en skål, micra 10-20 sek och blanda sedan ihop med chokladhacket) såå sååå gott!!! helst i samband med mensen! jag har ett utslag i armvecket, svider som tusan och e lite ömt, står upp lite.. ärch det e lättast att visa.. e det någon som har nån ide vad det kan vara?(i armvecket)

.. jag har bytt gardiner också, från vita gardiner som hängt för mina fönster i över 2 år (Sedan jag flyttade in) så har jag köpt för ett par veckor sedan, blå-turkosa panelgardiner  med fjädermönster.. 
(Reimei och gardinen)

Suzan gav en utmaning att man skulle visa idkort /körkortsbilden .. 
ursch, men jag ger mig, jag visar min också.. hemskt hemskt, och säkerligen 15 kg + på den.. 
(ursch, säkert 15 kg+)
Higges öron börjar stå bättre, kör fortfarande med en tejp i örat som vacklar mest bara för säkerhetsskull.. 

Här visar jag halsbanden som pojkarna har på sig nu: döskallar!!! Higges är med reflex och ett glansigt innertyg, lite för stort för honom egentligen, han har smitit ur det 2 ggn men det fungerar superbra.Reimeis gjorde jag hans första vår i krossat plysch och nyckelbandsbland med döskallar på, supercharmigt! Båda har en bricka med telefonnr och en text där det står Chipmärkt


2 kommentarer:

Suzan sa...

Söta trasor! kram!

Lillemor Elfgren sa...

Bra gjort! Snart är du lika stickgalen som jag! 8eller förresten, bli inte det, ens omgivning tittar lite konstigt på en när man går runt med små garnnystan i handväskan bara för säkerhets skull)