Mina nya mantran:

Varje bortvald kolhydrat är en bra kolhydrat!! Jag kan äta vad jag vill, när jag vill, men inte den här timmen/dagen!!

tisdag 23 mars 2010

Jag skäms!!

Jag skäms över alla hundägare som inte plockat upp efter sig i vinter..
Nu när snön började rinna bort i helgvärmen så dök det många kleggiga klumpar upp..
Urk!..
Higge som sedan vägrar gå på gruset än så länge (Han ääälskar snön!) så går han längs kanten där det fortfarande finns snö, problemet ligger i att han då också går där alla j*vla hundägare lämnat skit efter sina hundar.
Det är inte hundarnas fel, de hade gärna gjort sina behov någonannanstans om de inte suttit i koppel... men nu går man längs vägar och DÅ PLOCKAR MAN UPP EFTER SIN HUND!

Äckligt!..

Jag står i valet och kvalet att köpa en rulle och hänga upp i området bara för att..
Eller springa omkring en dag och bara plocka skit..
Nog skulle både en och en annan hundägare skämmas om de såg en främlig springa och plocka skit, utan att ha hund med sig.. *planerar plan*
Problemet är att jag knappt skulle hinna till bussen pga det .. Suck!

Vill inte ens ta bild och lägga upp, för det är så ÄCKLIGT!..
Skit är skit och det är äckligt..


Det som gömts i snö,
kommer fram i tö..

4 kommentarer:

Negative Nancy sa...

I know, hatar det! Var så glad nu när man äntligen kan promenera ordentligt ut men det stinker kloaktoalett längs vägen=mindre trevligt. Blir så jävla trött på sådant.

gissan sa...

Här har vi ju inte riktigt det problemet. På landet skiter *fniss* man i vilket... Däremot så har det varit så sjukt mycket snö så katten har inte gått speciellt långt när han har varit ute...han har ju heller inte lyckats hitta sina land han brukar lägga sina korvar i.. Nädu...han har satt sig på gräsmattan den...och nu...japp...nu får man titta ordentligt var man sätter fötterna...
:(

Unknown sa...

Jag brukar ta med en extrapåse och plocka upp en extrahög på varje promenad... förvånansvärt äckligt men tänker att om vi är många som gör så så minskar den sanitära olägenheten litet i alla fall...
Läste om en stad i Israel där man har ett register med DNA från alla registrerade hundar. Hittar polisen (?) en oupplockad hög görs en DNA-analys och ägaren får dels betala provet, dels får hon eller han enorma böter.
Svårast är att fatta hur den som inte plockar upp tänker.

Elin sa...

Usch vi har samma problem här och jag skäms som hundägare..tänk om någon tror att det är jag? fast vi alltid plockar upp!?? Ibland har det hänt att jag faktiskt plockat upp efter andra..ett riktigt skitgöra men men.. hundägare borde skämmas som inte plockar upp!