måndag 18 januari 2010
frukost och middag
Detta är ostkaka, med stekfläsk och mosade tinade hallon..
Guuuu så gott!!!Och så lätt!!
Recept;
Ställ ugnen på 200grader C
200 gr silad keso
50 gr philadelphiaost
4 små ägg
2 dl vispgrädde
1-2 droppar bittermandel
1 kryddmått vaniljpulver
30 gr flagad mandel
(ev lite stevia)
låt keson rinna av.
Blanda keso, ägg, grädde, philadephia, vanilj och bittermandel
ner i en pajform
Strö över flagad mandel
Du kan även blanda i lite mandelmjöl i smeten för att stadga upp
ca 50 gram duger.
Mumma på efter ca 20 min i ugnen. Låt dock vila lite innan
Under tiden kan du steka på bacon eller stekfläsk och tina hallonen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Gud så gott det låter! Det receptet ska jag spara :)
Kram vännen, hoppas du mår bra!
VA, bacon och hallon??
I know..
Udda kombo, men hade tagit fram hallon till efterrätts versionen och kunde inte låta bli att ta allt på en tallrik.. -
baconet blir bra som tillbehör till middagen nämligen.. =)
Skicka en kommentar