Mina nya mantran:

Varje bortvald kolhydrat är en bra kolhydrat!! Jag kan äta vad jag vill, när jag vill, men inte den här timmen/dagen!!

onsdag 17 juni 2009

vännes 2009

en internationell och nationell utställning i vännes 2009, jag och mina pojkar åkte upp på semester och ställde denna två dagars ut med bra resultat!!
kennelsirocco finns resterande resultat för hela gänget.. och vilka glädjande resultat !!! helt otroligt.. 

Reimei vill inte stå på bordet.. suck.. det som e bra är att han gärna vill ställa sig själv, även om jag kan ställa upp honom också.. han gillar att springa runt och dansar gärna, snurrar gärna i pauserna.. tyvärr blir han lixom många andra nakna RÄKOR när det blåser kallt och e mulet ute.  dag två ville domaren verkligen ta fram honom men vi fick ett blått band på grund av hur han betedde sig på bordet. Inte agressivt utan bara undvikande, och mer undvikande än så här har jag inte sett honom.. (jag får ont i hjärtat.. )men, det var MÅÅNGA som åkte ut med blåa band på söndagen.. endast 2 hanhundar fick 1-or och bara 1 med ck (Mozes - Higges pappa)Roligt var det då att se både Chibi (unghund) Bell (öppenklass) och Qita (champion) i bästa tikklass.. (sikken tur de hade som fick flyttas in i ishallen... )

kritiken löd för Reimei dag 1: bra hud och uttryck bra hals rak överarm bra kropp brant kors, står underställd rör sig trångt bak och ostabilt fram behöver mer social träning för att visa sina  förtjänster
-Torbjörn Skaar
(very good ikryssat)

dag 2: liten hane, fint huvud och uttryck god hals god kropp fina frambens rörelser något u-ställt bak önsker mer tillgänglighet därav priset korr crest och pälslängd
- Lisbeth Cambell
(good- ikryssat)

Reimei har ALDRIG tyckt om att stå på bordet, och det har inte blivit bättre, men så illa som det var på söndagen har jag faktiskt bara sett en gång tidigare.. det måste fixas om jag ska ställa honom nå mera.. 
dvs. vi ska träna mer på tillgänglighet på bordet, han har visserligen aldrig varit förjust i att stå där och bli kollad men det har jag fixat med Higge, inga problem på bordet.. =) 

för att avsluta med en lite trevligare ton så kan jag berätta att Higge, min lilla Higge blev BIR -valp både lördag och söndag!!
kritik dag 1:
well developed young dog with good pigmantation and fur quality well trained and handled with nice temprament
- Zorica Salijevic
(denna dam bad tom om att få en bild hemskickad.. - vi tog ju BIR-valp foto..)

dag 2:
stilig tuffing powder puff, utm bett och ett vackert huvud och uttryck, flott toppline utm kropp goda vinkl. fram och bak bra välskött päls fria sunda rörelser 
- Ann Rode


(dag 2 först - Ann Rode , dag 1 -Zicoria Salijevic)

2 kommentarer:

Stefan, Helena & Bandit sa...

Grattis, vad duktiga ni är!

Caena sa...

Tack!!!
han gjorde sååå bra ifrån sig att jag blev stum ett tag.. =)