Mina nya mantran:

Varje bortvald kolhydrat är en bra kolhydrat!! Jag kan äta vad jag vill, när jag vill, men inte den här timmen/dagen!!

fredag 24 juli 2009

emotionellt

Ja, det kan man nog kalla kvällen. 
Pojkvännen kommer förbi, lämnar mat och Skudo till vovvarna och tar faktiskt dem med sig, men lämnar av dem hos sin mor på vägen hem. Tack! Pojkarna blev inte ensamma under de timmar jag åkte till Södertälje C för att träna med Suzan. 
Åka dit var inga problem, den timmen och kvarten som det tog gick mycket snabbare än jag trodde. Däremot rekomenderade SL en annan väg hem, och jag mitt pucko gör samma sak som när jag sist var ute och åkte buss länge i sthlm . Jag tar rätt nummer på bussen den här ggn, men åt fel håll(dvs fel namn också). Vilket jag kommer fram till när jag åker förbi "min rätta buss" vid Ikea. Great. Ångesten e TOTAL.  Jag klarar inte av sånt här, det tar på mitt psyke så jag tror jag ska gå åt. Satte mig ner i gräset vid Ikea(Kungens Kurva), och grät. Hur mycket jag än uppskattar att pojkvännen åkte hemifrån för att hämta mina hundar och hämta mig en hållplats tidigare, så orkade jag bara inte vara social. Hade inte duschat, inte ätit, inte någonting. Behöver vara hjärndöd. 


Träningen var dock sååå skööön! Jösses vad jag saknat att Bodypumpa! även om Friskis har mer kondition i sina pass. 
Feg med vikterna var jag iaf, innan jag hinner lära mig ett pass-upplägg så brukar jag vara lite feg. Det är så trevligt varje ggn vi tränar!
Suzan hade LP på ryggen, min gick mellan benen och ut på sidorna.. eeik! Jag är näästan avis på Suzans kropp nu, Hon har ju inte som jag en stor fet mage som inte tar ihop sig. Skyller på att hon bara vill tappa 12 kg, jag har ju redan tappat 30 kg. Nej, nu gäller det till hösten att skaffa Friskiskortet!! (och 10kort på Huddinge, så vi kan gyma ihop mera!)


Men, Suzan hade med sig silikonbrösten! som jag fick pröva, nog för att de hängde och vällde över kanterna, men hallå, 10 min (max) så såg det rätt ok ut, det såg verkligen ut som om de skulle kunna sitta kvar där! Största storleken behöver jag nog. Tror hon sa nått om att detta var näst största??  
SÅNNA VILL JA HA!!.. ska nog skriva upp på min önskelista(belöningslista) Jag har ju sparat hemsideadressen till säljaren... 

3 kommentarer:

Suzan sa...

Du var grymt duktig igår och jag hade så kul!!!! *kärlek*

"oroshjärta" Lotte Fernandez sa...

FINA NI! och klart du ska ha bröstpresent! =)

Hana_Caena sa...

Suzan,
njae grymt e vän att ta i, men det känns udda att veta att jag har ökat vikten nämnvärt utan att ha tränat. (lchf in everyones face!)
kom ihåg att skriva ner dina vikter nu!


Oroshjärta-
visst e hon fin!?
önskar mig en helt klart, lär dock bli senare i höst...
sommaren verkar snart förvärkad.