Mina nya mantran:

Varje bortvald kolhydrat är en bra kolhydrat!! Jag kan äta vad jag vill, när jag vill, men inte den här timmen/dagen!!

torsdag 13 augusti 2009

SHOWOFF!!!

Terese blev jag jätteglad att se i min bloggkommentar, och när hon skriver att det troligen blir fint (inte förvrängning) så hoppas jag att ni håller med mig. 
Naglarna tänker jag inte visa mera än tidigare, för det är verkligen ojämt =)
Men tänkte att jag skulle visa upp håret!
För jag gillar det! mmmmm I'm lovin' it! 
och jag gillar känslan när jag varit och joggat! 

Tänkte visa upp mig innan och efter min löprunda också, ännu en ggn då jag klarat mig runt min 4 km runda på 23 minuter! Wohoo!!!
När jag stack ut i morse var det imma på det öppna fönstret, och nog blev det en liten viskning Om vit utandning medan jag sprang också. 
Konstigt vad mycket motionsfolk det var ute kl 6.15 en torsdagsmorgon!
( sprang förbi 2 stavmotionärer, mötte en "riktig" löpare, sprang förbi en väldigt rask promenerare(han hade nog joggat, för han va svätti!) sen mötte jag även en till stavmotionär.

3 kommentarer:

MassageLotta sa...

Vad duktig du är....
Kram

Terese sa...

Hej Hanna!

Gud va fin du har blivit! Du har alltid varit fin men nu är det nått extra sen så är det nog glimten i ögat på dig som jag ser.
Att du har lyckats gå ner så mycket skall du ha en STOR STOR eloge för, det är absolut inte lätt! Har försökt gå ner mina 15 kg jag har i övervikt sen graviditeten men jag lyckas fasiken inte. Det var såååå mycket enklare att sluta röka förra året (har rökt i 14 år!!!) än å gå ner de här kilona!

Ett stort grattis till dig gumman och keep on doin it, så jäkla duktig!!!

Bamsekram!

Peter sa...

Bra tid på dina 4 km. Jag måste också fråga vilken spelare du använder. Ipod? och i så fall vilken sort. Den ser liten och behändig ut.
Du ser jättefin ut.
Jobba på:)