Mina nya mantran:

Varje bortvald kolhydrat är en bra kolhydrat!! Jag kan äta vad jag vill, när jag vill, men inte den här timmen/dagen!!

söndag 26 juli 2009

boendealternativEfter morgonens chockade besked- du e vräkt, så börjar jag söka boendealternativ.. 

Efter några medkännande sms från Suzan (min kära kära vän! Tack!) så får ja sova hos henne och hennes karl om ja vill, iaf en- två månader(beroende på vissa saker)
Positivt- träningskompis, hundkompis, matkompis! Och inte allt för långt att åka trots allt. 

Jag har pratat med Pojkvännen och kanske kan jag iaf slagga där. Vissa reservationer.. suck Problemet med båda ställena är ... My stuff?!.. What to do?!

Syster... Crap, ja vill egentligen inte, men till viss del skulle det vara.. Skönt? 
Skjuss mesta tiden(om vi har liknande tider) rätt nära till andra kollegor, nära till barndomskompis M, och rätt ok promenadstråk för Pojkarna. 
Problemet är att systersonens kusin, troligen måste bo inneboende där ett tag, tills och om hon hittar nått att bo hon också. 
Så det lär bli trångt. 
Plus. My stuff?!?!

Ett annat alternativ är att jag och systersonens kusin delar lägenhet. Men då e problemet- cash!? Hur mycket pengar kan hon lägga på lägenhet? De jag hittat som är tillgängliga nu ligger på mellan 5500 och 7500 kr för en antingen 2a eller 3a. Pust och stön.

Syster säger, vänta och se, det e ju inte akut. Nej kanske inte för dig, just nu vill jag bara ta my stuff och sticka all världens jävla väg. Aldrig komma tillbaka igen. Suck. 
Pratar kanske om Huset mittemot, osv.. 
~jag vill härifrån~

Och en av de största sakerna jag kan tänka mig, jag tappar min sommarmotion med att cykla till jobbet. It's been nice!! soo nice.. 

hilfe!!

6 kommentarer:

"oroshjärta" Lotte Fernandez sa...

men gud varför? hyr du privat? vem skriver en hemmagjord lapp 2009 liksom? mållös? varningar tidigare osv?....det låter helt galet!

Hana_Caena sa...

bor inneboende, så det blir inte lika formellt om vi säger så.
vi har varit kompisar sen ja flyttade in typ, så jag känner mig jäkligt f-b.
Inga varningar ingenting..
men visst har jag kännt att det varit dags att flytta..
det finns sina skäl till de också..

"oroshjärta" Lotte Fernandez sa...

gud vad tråkigt...ens hem ärju en trygghet...mitt hem är "minborg"..jag hoppas det ordnar sig! och att du kan skaffa något som är bara ditt! lycka till från mig! kram!

Negative Nancy sa...

Oj, en lapp också, inte ens en face-to-face diskussion? Lite fegt.

Hana_Caena sa...

Nancy-
en lapp, precis. min känsla också.
Pratade inte ens med mig när jag kom hem igår. Inte ett ord, ingenting!

Anonym sa...

太極峽谷,磐石營地,九族文化村,風櫃斗,雅築沙里仙溫泉,蛇窯蟬說,合歡山,嘉南八卦窯,糯米石橋,震災紀念公園,芙蓉瀑布,水鳥保護區,牛耳藝術渡假村,敷榮堂,登瀛書院,木屐蘭溪谷,木生昆蟲館,泰雅渡假村,惠蓀林場,水沙連古道,台一生態教育休閒農場,清境農場,生態農場,豐年靈芝菇,錦吉昆蟲館
奧萬大,埔里酒廠,埔里鯉魚潭,中台禪寺,台灣地理中心碑,九族文化村,玉山國家公園,合歡山,日月潭,田尾公路花園,新百果山,鹿港龍山寺,台灣民俗村,鹿港天后宮,溪頭森林,廬山溫泉,草嶺風景區,劍湖山世界,北港朝天宮,三條崙海水浴場,夏威夷,池南森林遊樂區,鯉魚潭,太魯閣,秀姑巒溪,長春祠,大佛風景區,東勢林場,古奇峰,五指山風景區,海水浴場,六福村,秀姑巒溪,石梯坪,磯崎灣,掃叭石柱,七星潭,小叮噹科學園區,大聖渡假,三義木雕博物館,谷關風景區,武陵農場,大坑風景區,亞哥花園,崎頂海水浴場