Mina nya mantran:

Varje bortvald kolhydrat är en bra kolhydrat!! Jag kan äta vad jag vill, när jag vill, men inte den här timmen/dagen!!

söndag 2 augusti 2009

sammanträffande

Hade inte tänkt på det egentligen, men ibland så ser jag vissa trådar mellan olika saker i mitt liv. 

Drömde tex om Kinesiska nakenhundar flera flera månader innan jag ens träffade min första, och självklart blev jag förälskad. 

Jag såg läste om boken/filmen The Secret på ett forum, råkade se att pojkvännen hade laddat ner filmen och se boken på en mässa inom loppet av 2 veckor. Tänkte; nej, jag ska inte köpa den, jag har ju bett om att få låna på bibloteket. Samma dag som mässan fick jag ett mail att jag kunde hämta ut boken. .. sammanträffanden ? I do think so. 



I know, det låter helflummigt och kanske är det det. Men för mig berättar det något speciellt.The law of attraction is always present. What you think of you will recieve. Passion makes it happen..  Suvi frågade vad vi döper våra hundar till, om vi har nått speciellt sätt, nått speciellt som vi döper våra hundar efter. Jag har haft Japan som inspiration. Egentligen skulle Reimei heter Raimei- vilket betyder blixt (för han hade en liten vit blixt i nackhåret. Men istället blev det reimei- solens första strålar på morgonen.Higure- solnedgång..Tillsammans är de mitt yin och yang. Men dagen är mörk och natten är vit.Tråden mellan detta och mina chilifrukter som står på tillmognad är ... sweet wrinkled old man. Tydligen är den en av Japanernas favorit chilis och har ett japanskt namn, vilket jag tidigare inte visste-  Shishito Och vad händer när man ser framför sig att man vill gå ner i vikt? Att du fokuserar och tänker på hur du skulle se ut osv. DET KOMMER!!Så länge du inte ser det som att - jag e fet, kommer aldrig bli smal osv.. 
Du måste tänka om.. fokusera på det positiva! På det du vill ha! 
Någonstans så måste jag själv, tex, ha börjat på detta viset.
Det var när jag såg skillnaden mellan vad jag trodde jag var,
och det jag egentligen var som jag satte in en positiv tanke
- att så som jag trott att jag sett ut, så ville jag se ut!

Glad. Vacker. Kärleksfull

2 kommentarer:

Suzan sa...

vilken fin bild!

Hana_Caena sa...

Tack.. =)
sällan en annan vill vara med på bild..