Mina nya mantran:

Varje bortvald kolhydrat är en bra kolhydrat!! Jag kan äta vad jag vill, när jag vill, men inte den här timmen/dagen!!

söndag 20 april 2008

en solig söndag

förvirringen är stor, jag vet inte riktigt var jag ska börja! det har hänt så mycket.. 


kort uppdatering-
har varit sjuk i nästan 2 veckor, vilket betyder att träningen har inte legat på topp. fuck it säger jag.. jag som verkligen kommit igång med styrketräningen, nog för att konditionen hade behövt sig en pusch också.. vårrus och tjejmilen hägrar i framtiden.. inte allt för långt bort ska jag meddela.. *argh och panik*

var på kryssning med jobbet 14-16 april- underbart roligt med superb livemusik av Jeff Harris och en väldigt trevlig kollega med fest och dans.. sweet.. saknade mina två älsklingar otroligt mycket, 
vilken tur att de var tillsammans då.. 

däremot har träning och mat blivit väldigt fel.. jag har ingen hunger men det kan bero på allt jävla onyttigt som jag inte kan hålla mig ifrån. vad fasen ska jag göra?! varför gick det så bra i höstas?
jag hade betydligt större kontroll och inga problem fanns direkt. hjälp mig. snälla!!!

har så mycket jag vill berätta.

dagen  (söndag)  har varit så trevlig!
gick en och en halv timmes morgonpromenad med Reimei utan att störa M när vi gick ut. tillbaka, underbart sensuellt och sexuellt sex. vaknar till tillräckligt för att komma ihåg att oj, vi hade biodlingskurs idag! ringer dit, oj, redan 15 min försenade. 45 minuter senare kommer vi fram till rätt plats , med Donkan mat med oss.. bläk och ursch men nått snabbt var helt enkelt ett krav.. suck..


men åhh! jag e helt begaistrad! jag vill verkligen ha bin.. verkligen verkligen!
hittade drottningen bland alla de andra arbetsbina, fick smaka en droppe ren honung från en av de öppna cellerna i kakan.. tittat på larver och "sticks"- de små kommatecknen som utgör början till ett arbetsbi..
pollen i gult och blått både i kakor och i pollenfickorna på bina.. så underbart roligt att se dem kliva omkring med blå fickor på bakbenen.. tihi.. och när hon (cikelledaren) skar tunna skåror i honungskakan för att bina skulle få lite mera att arbeta med så var det såå roligt, och så ledsamt när hon råkade skära ett bi. snyft.. men glad blev jag att det inte orsakade problem, annars kan de bli så upprörda att de attakerar en.. =/ men inga bin på oss! jo, jag fick en liten påhälsning på min vante.. ! funderar på att sy egna anoraks när det blir tid för det. såg inte allt för avancerade ut faktiskt.. solen sken verkligen på denna dag!
vilken jäkla osis att vi glömde kameran! det hade varit underbart att ha bilder både på oss i solen med bin och även i dräkterna.. att ha bilder på bina där de klev omkring på sina kakor.. ojoj.. jag vill verkligen satsa på en kamera nu.. gah! så mycket att satsa pengar på..
(hans mamma har en- canon ixus 900 Ti ) MEfuckingWANT!!!

senare spenderade jag och killen + ett stycke liten hund ute i skog och mark, även uppe på en bergsknalle i solen.. mys och gos med frukt och fotostund. Reimei blev fotad massor med hans mammas kamera.. jisses, jättebra bilder blev det verkligen..

ska dessutom be honom fota mitt hår! det har hänt så jättemassor sedan sist!
det är lockigt, det mår bra, ja måste inte tvätta det jämt och ständigt(känne rjag iaf just nu) imorgon är det en vecka sedan jag tvättade håret sist och det är faktiskt inga större problem
även om jag känner att en hårtvätt inte skulle vara till skada.
faktiskt.

har dessutom tagit hand om en chinchilla kille från jobbet, Taj har jag döpt honom till.. M och jag snackade lite och thai var väl det namn han ville ge egentligen, men jag skrev om det lite..
sot och aska (killens marsvins honor) svarta med lite brunt, bor i buren under
För just nu bor Taj i en mini bur här hos oss för att "hans" partner fick 3 bäbisar i veckan, med den yngre pojken vi fick in förra året. tyvärr för honom,... för den yngre killen har satsat på den enda tjejen och skyddade sina bäbisar från denna snälla äldre pojke.. dvs hela hans rygg e pälslös. chinchillor lossar päls otroligt lätt och jag hoppas att det kommer tillbaka lika snabbt.
men han är snäll och relativt lung för att knappt ha varit hanterad.. ska passa på och fylla på hans vatten och gosa lite med honom.. stackaren..
han äter dock hellre marsvinens pellets än hans egna...  ska se om jag får in nån bild på honom...
blir nog en bild tråd lite senare i veckan..

nej nu får jag säga godnatt till mina få läsare.. kram kram

2 kommentarer:

Emma sa...

Hej! Jag är Kalles kompis Emma från Umeå.. Vet inte om du minns mig, men jag råkade ramla in på din blogg och kollade lite. Shit vad smal du har blivit! Grattis! :)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.